Gość
1. Nick: Trojanka7
2. Współrzędne twoich osad i link do profilu : http://s2.travian.pl/spieler.php?uid=11780 -50/-23
3. Data rozpoczęcia gry
na tym serwerze : 29 maja
4. Sojusze w których byłeś / byłaś / jesteś i powód chęci zmiany: Sparta Kiowa i teraz [H.I.]
5. Armia - oświadczenie o spełnieniu minimów wymagany stan wojska to 100% popa dla gala i rzymianina, 150% dla germana, NIE PODAWAĆ STANU WOJSKA NA FORUM członek rady sam poprosi o ustawienie go jako sittera lub sparawdzi swoim wojskiem:P; spełniam warunki
6. Profil wojska, - off/def/mieszany: mieszany
7. Nacja - rzymianie/germanie/galowie; german
8. Punkty Off i Def 0ff/812 deff/478
9. Ilość zgrabionych surowców
10. Czas spędzany w grze i jak często wchodzisz na konto: 8h w pracy i ok 2-3 w domu
11. Na jakim serwerze jeszcze grasz/grałeś? + nick i sojusze: grałem na s6 gdzie moja koalicja wybudowała cud, a ja byłem w sojuszu aLuxP3
12. Czy ktoś cie atakuje?; czasem slimaki ale póki co unikam konfrontacji aby szkolic wojo i nie zdradzić stanu wojsk. dzieki aktywności w grze dysponuje tak surka, że nic mi nie wykradają
13. Jakich graczy z Konfederatów masz najbliżej siebie?; generalnie sa daleko +/- 2h ale są dwa powody dla których nadaje sie do Was. Jestem graczem wywodzącym sie ze Sparty po jej rozbiorze włóczę sie i szukam najlepszego sojuszu a drugi powód to to, że zapewne jestescie walecznym sojuszem i na zapleczu przyda sie wsparcie
14. Czy ktoś z naszego sojuszu może cię polecić?: z kilkoma byłem w sparcie ale chyba raczej nie
15. Czemu chcesz grać z nami?: napisałem w punkcie 13
16. Miejsce na napisanie czegoś o sobie: pełnoletni
17.Czy lubisz Teletubisie ?.: córka lubiła ale wyrosła
18.Dodatkowe pytanko od mania.
Gość
Muszę uzupełnić swoje podanie o ilość surowców zgrabionych więc dzisiaj 10 tys a punkty off/793
pozdr
troajanka
Gość
To czekam na pytanko...........
Gość
hehehehe jasne, że tak :-))
Gość
1. Nick: Niktor
2. Współrzędne twoich osad i link do profilu: 45 | -53 ; http://s2.travian.pl/spieler.php?uid=5009
3. Data rozpoczęcia gry na tym serwerze: 29 maja
4. Sojusze w których byłeś / byłaś / jesteś i powód chęci zmiany: byłem kiedyś w sojuszu który się nazywał MSB - dawno temu rozwiązał się
5. Armia - oświadczenie o spełnieniu minimów wymagany stan wojska to 100% popa dla gala i rzymianina, 150% dla germana, NIE PODAWAĆ STANU WOJSKA NA FORUM członek rady sam poprosi o ustawienie go jako sittera lub sparawdzi swoim wojskiem:P
6. Profil wojska, - off/def/mieszany: mieszany
7. Nacja - rzymianie/germanie/galowie: rzymianie
8. Punkty Off i Def: off: 69; def: 443
9. Ilość zgrabionych surowców
10. Czas spędzany w grze i jak często wchodzisz na konto: 10-20 razy dziennie
11. Na jakim serwerze jeszcze grasz/grałeś? + nick i sojusze: speed 3x
12. Czy ktoś cie atakuje? tak, jest Osada: Andrew (46|-53); Sojusz: KILERS; Właściciel: AndrewG - który nie pozwala mi się rozwijać atakując mnie po 30-40 razy dziennie
13. Jakich graczy z Konfederatów masz najbliżej siebie? gimzo2
14. Czy ktoś z naszego sojuszu może cię polecić? myślę, że tak: gimzo2; adamri
15. Czemu chcesz grać z nami? gdyż gracze z poprzedniego sojuszu w którym byłem są i w tym sojuszu - ufam im
16. Miejsce na napisanie czegoś o sobie: zwykły, przeciętny standardowy gracz
17.Czy lubisz Teletubisie? nie
18.Dodatkowe pytanko od mania.